Windows 8,1 και Cubase!

Θέματα σχετικά με κάρτες ήχου, και software
User avatar

Topic author
werty
Newbie
Newbie
Posts: 62
Joined: Sun Apr 15, 2012 8:36 pm
Reputation: 0
Όνομα / Name: Dionisis
Τοποθεσία (Location): Ellada
Μουσικό όργανο / Music Instrument: Αρμόνιο, Ακορντεόν, Κιθάρα, Κλαρίνο, κ.α.
Μοντέλο οργάνου / Music Instrument Model: Korg Pa800 & Yamaha sq 16
Πώς μάθατε για το midipart / How did you find midipart site: ψάχνωντας στο internet
Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: ότι αφορά τι μουσική.. (γνώσεις, απόψεις, υλικό, συζητήσεις κλπ.)
YouTube Channel: http://www.youtube.com/results?search_q ... eWez4ExrhA
Group: Registered users
Gender: None specified
Status: Offline

Windows 8,1 και Cubase!

Post #1 by werty » Sat Dec 20, 2014 7:33 pm

Παιδιά την καλησπέρα μου σε όλους καταρχήν,
θα ήθελα λίγο τα φώτα σας!
Πριν λίγες μέρες πήρα ένα laptop με windows 8,1 και προσπαθώ να εγκαταστήσω το Cubase 5.1 που δούλευα κανονικά με το παλιό μου PC (με XP windows) προσπαθώντας τώρα να το εγκαταστήσω στα στο νεο με τα 8ρια μου βγάζει πρόβλημα, δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας και θα πρέπει να βάλω κάποια άλλη version (και ποια;) ή να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα;
0 x


Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.


User avatar

Sokratis1974 Admin
Administrator
Administrator
Posts: 1202
Joined: Fri Apr 13, 2012 8:56 am
Reputation: 0
Όνομα / Name: Σωκράτης
Τοποθεσία (Location): Ηράκλειο Κρήτης
Μουσικό όργανο / Music Instrument: KEYBOARDS
Μοντέλο οργάνου / Music Instrument Model: Ketron Audya, SD-1, Korg Pa3x, microARRANGER, Roland XV-5080, V-Synth, Fantom G-6, D-50, SH-201, Dave Smith Evolver, Novation KS-4
Πώς μάθατε για το midipart / How did you find midipart site: Google
Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: Ανθρώπους με ίδιο ενδιαφέρον
Location: Ηράκλειο
x 10
x 37
Group: Administrators
Has thanked: 79 times
Been thanked: 6 times
Gender: Male
Flag: Greece
Zodiac: Aquarius
Status: Offline

Re: Windows 8,1 και Cubase!

Post #2 by Sokratis1974 Admin » Sun Dec 21, 2014 8:15 am

Γεια σου Διονυση.... Το ποιο πιθανων ειναι να μη δουλευει λογω του οτι ειναι παλια Version...
Παντως υπαρχει καποιος τροπος οταν το εγκαθηστας (δεν τον θυμαμαι ομως) στο οποιον του οριζεις να δουλεψει για παλιου τυπου Windows.... Το εχω συναντησει και στα Windows 8.1 και στα Windows 7.
Ας δωσουν τα φωτα τους οι ποιο ειδικοι σε αυτα.....
0 x


User avatar

travegom3
Senior user
Senior user
Posts: 469
Joined: Fri Apr 13, 2012 11:47 pm
Reputation: 0
Όνομα / Name: Κώστας Ιωαννίδης
Τοποθεσία (Location): Ελλάδα,Αγρίνιο
Μουσικό όργανο / Music Instrument: Πλήκτρα
Πώς μάθατε για το midipart / How did you find midipart site: Ψάχνωντας τυχαία στο διαδίκτυο.
Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: Επικοινωνία με φίλους,Μusic Τechnology,Keyboards Τechnology
Location: Αγρίνιο
x 1
Group: Registered users
Gender: Male
Flag: Greece
Zodiac: Gemini
Status: Offline

Re: Windows 8,1 και Cubase!

Post #3 by travegom3 » Sun Dec 21, 2014 4:12 pm

0 x

User avatar

amas
Newbie
Newbie
Posts: 51
Joined: Sat Apr 14, 2012 7:12 am
Reputation: 0
Όνομα / Name: Δημήτρης
Τοποθεσία (Location): Ελλάδα-Θεσσαλονίκη
Μουσικό όργανο / Music Instrument: αρμόνιο,midikeyboard
Μοντέλο οργάνου / Music Instrument Model: KORG PA900, M-Audio Oxugen 61,
Πώς μάθατε για το midipart / How did you find midipart site: απο το Internet
Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: Ενημέρωση πάνω σε θέματα μουσικής
x 1
x 1
Group: Registered users
Gender: None specified
Flag: Greece
Zodiac: Taurus
Status: Offline

Re: Windows 8,1 και Cubase!

Post #4 by amas » Tue Dec 23, 2014 9:14 am

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.
Τοποθετώντας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο εκτέλεσης του Cubase και πατώντας δεξί κλίκ εμφανιζεται ενα μενού.Πατώντας στα Properties εμφανίζεται αλλο μενού το οποίο εμφανίζει διάφορες επιλογές και μεταξύ αυτών την ενδειξη Compatibility.Μόλις πατήσεις στην επιλογή αυτή θα εμφανιστεί το μενού απο το οποίο θα επιλέξεις εσύ το Compatibility mode.Αναφέρεις στο ερώτημά σου ότι παλιά χρησιμοποιούσες τα Windows XP.Διαλεξε απο το πτυσσόμενο μενού τα Windoows Xp που χρησιμοποιούσες (XP2 ή XP3).Δοκίμασε και πές μας.
0 x

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider a Donation to support the site.



Was This Topic Useful?

Return to “Computers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests