καλησπερα... παίδες να ζητησω κατι δύσκολο...
ενα βιντεακι ή μια παρτιτούρα :
πως θα μπορούσα να πετύχω ενα pattern που θελω να κανω στο πιάνο σ ενα τραγουδι
πρόκειται για το γνωστο πουλα με τον πυξ λαξ:
https://www.youtube.com/watch?v=B0g_aN1I6yM
συγκεγκριμένα θέλω στο σημειο 0,27 - 0,34 οπου παιζει η κιθαρα ....εγω αυτό το μπιτ θελω να το κανω στο πιανο...μπορεί κάποιος να μου δείξει ???
ευχαριστω
MIDIPART.GR
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ || DOWNLOADS PAGE || ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ || JOIN OUR FACEBOOK GROUP || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / CONTACT
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ || DOWNLOADS PAGE || ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ || JOIN OUR FACEBOOK GROUP || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / CONTACT
απορία σε συνοδεία πιανο
-
Topic author - Newbie
- Όνομα / Name: Κυριάκος
- Μουσικό όργανο / Music Instrument: yamaha
- Μοντέλο οργάνου / Music Instrument Model: psr9000 pro
- Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: Γνώση
- Facebook Profile: adamidis kiriakos
- Group: Registered users
απορία σε συνοδεία πιανο
https://www.youtube.com/watch?v=B0g_aN1I6yMσυγκεγκριμένα θέλω στο σημειο 0,27 - 0,34 οπου παιζει η κιθαρα ....εγω αυτό το μπιτ θελω να το κανω στο πιανο...μπορεί κάποιος να μου δείξει ???
ευχαριστω
0 x
-
- Senior user
- Όνομα / Name: Σταύρος
- Τοποθεσία (Location): Ioannina
- Μουσικό όργανο / Music Instrument: Πλήκτρα
- Μοντέλο οργάνου / Music Instrument Model: Korg pa700 (Musicorama Lite Set), Roland Fantom X6
- Πώς μάθατε για το midipart / How did you find midipart site: Από αναζήτηση Google
- Τι ψάχνετε στο midipart / What are you looking for in midipart site: Ανταλλαγή απόψεων, μουσικό υλικό
- x 10
- x 18
- Group: Registered users
- Been thanked: 6 times
- Zodiac:
- Status: Offline
Re: απορία σε συνοδεία πιανο
Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο απλώς παίζεις τις συγχορδίες Em/C/Dm στον ρυθμό που ακούς κρατώντας συγκεκριμένο τέμπο, αν δεν μπορείς και ξεφεύγεις βάλε μετρονόμο.
Ενορχηστρωτικά δε είναι λάθος να προσπαθείς να παίξεις την κιθάρα με πιάνο καθότι (α) διαφορετικοί ήχοι και (β) το κομάτι έχει ήδη μέσα πιάνο, πλάτες και τσέλο οπότε εσύ παίζεις αυτά που έχει το κομάτι.
Για να είσαι απολύτως ακριβής μπορείς να γράψεις το στυλ σε pa που διαθέτει guitar mode, να βρεις τους δαχτυλισμούς από την παρτιτούρα στην κιθάρα και να βρεις αν χρησιμοποιεί πχ ανάστροφες και να το βγάλεις ακριβώς όπως το έχεις.
Εναλλακτικά το ακούς προσεκτικά και παίζεις από πάνω μέχρι να το πετύχεις στο feeling, ο ρυθμός Guitar Beat ταιριάζει αρκετά καλά.
Ενορχηστρωτικά δε είναι λάθος να προσπαθείς να παίξεις την κιθάρα με πιάνο καθότι (α) διαφορετικοί ήχοι και (β) το κομάτι έχει ήδη μέσα πιάνο, πλάτες και τσέλο οπότε εσύ παίζεις αυτά που έχει το κομάτι.
Για να είσαι απολύτως ακριβής μπορείς να γράψεις το στυλ σε pa που διαθέτει guitar mode, να βρεις τους δαχτυλισμούς από την παρτιτούρα στην κιθάρα και να βρεις αν χρησιμοποιεί πχ ανάστροφες και να το βγάλεις ακριβώς όπως το έχεις.
Εναλλακτικά το ακούς προσεκτικά και παίζεις από πάνω μέχρι να το πετύχεις στο feeling, ο ρυθμός Guitar Beat ταιριάζει αρκετά καλά.
0 x
Πληροφορίες στο bar...