KONNECTORAS wrote:Ε, όλο και κάπου θα είναι!
Βέβαια υπάρχουν και ένα πακέτο από ήχους που έχει ανεβάσει από παλιά ο giorgos17.
http://www.midipart.gr/main/index.php?p ... -giorgos17
Θα το κοιτάξω τι γίνεται και τα λέμε.
Sampler είναι και λογικά θα κάνουν.Κάνε μια δοκιμή.kios wrote:λιγο χαζη ισως ερωτηση,αυτα ειναι και για pa800?
kios wrote:λιγο χαζη ισως ερωτηση,αυτα ειναι και για pa800?
mi3s wrote:Εγώ χρησιμοποιώ ένα δείγμα που χρησιμοποιείται χρόνια τώρα αλλά κάνει την δουλειά του αξιοπρεπέστατα.
KONNECTORAS wrote: Εννοείται ότι κάνουν, αν έχεις χώρο. Ότι είναι kmp+ksf φορτώνεται σε όλα τα όργανα KORG, που φορτώνουν δείγματα, από τα αρμόνια PA μέχρι τα μεγαθήρια OASSYS και KRONOS.
mi3s wrote:Εγώ χρησιμοποιώ ένα δείγμα που χρησιμοποιείται χρόνια τώρα αλλά κάνει την δουλειά του αξιοπρεπέστατα.
toylos wrote:KONNECTORAS wrote: Εννοείται ότι κάνουν, αν έχεις χώρο. Ότι είναι kmp+ksf φορτώνεται σε όλα τα όργανα KORG, που φορτώνουν δείγματα, από τα αρμόνια PA μέχρι τα μεγαθήρια OASSYS και KRONOS.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι και για το Kronos?
Μας λείπει το όργανο ομως μαμωτο..![]()
Βαγγέλη τον ήχο κιθάρα φλάουτο?
Πάντως στο σετάκι μου για Μ3 στα Vip downloads αν θυμάμαι καλα περιέχει ήχους απο Σιγμα.Είχα βάλει από wav αρχεία που είχα και η κιθάρα φλάουτο βγήκε πολύ πετυχημένος ήχος.
Μάλιστα τον συγκεκριμένο ήχο τον έκανα σύγκριση με κανονικό Σίγμα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό,τον δουλεψα και σε live και ψάρωσαν πολλοί
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest